Antivirus

Wat is een antivirus?

Vroeger stond een antivirus bekend als een programma die jij zou kunnen downloaden op jouw computer. Dit antivirusprogramma was een stukje software dat virussen van jouw apparaten kon constateren en die dan ook weer kon verwijderen. Dit zorgde ervoor dat verdere verspreiding van het virus voorkomen werd en dan de inhoud van jouw apparaten niet schadelijk aangetast kon worden. Deze betekenis van antivirus was vooral in de jaren negentig en begin 2000 van toepassing. In het verloop van de jaren is de software van een antivirus zo ontwikkeld dat een antivirus een complexe beveiligingsoplossing is geworden.

De Computer Experts voor jouw beveiliging 

Wij kunnen jouw apparaten beveiligen door hierop de meest recente en meest effectieve antivirus software te plaatsen. Onze specialisten weten welke antivirus het beste bij jouw apparaten past en hiermee jouw apparaten veilig weet te houden. Er zijn verschillende antivirus softwares, elke software is weer van toepassing op een ander apparaat of voor een ander doeleinde. Onze experts kunnen jou precies vertellen welke het handigst is voor jouw apparaten. Deze kunnen zij vervolgens ook installeren en volledig via de beste manier integreren.

Wat is de juiste antivirus? 

Voor een antivirus op jouw apparaat heeft u een ruime keuze uit diverse antivirus software’s. Wij bij De Computer Experts gebruiken alleen de beste software’s, daarom werken wij met Eset antivirus. Met Eset antivirus kan jij al jouw apparaten beschermen, of u nou een mac of windows heeft dat maakt geen verschil.  Bij Eset antivirus heeft u keuze uit drie verschillende pakketten, elk pakket heeft zo zijn eigen voordelen en prijzen. De drie pakketten die Eset voor u heeft zijn: Essentiële beveiliging, geavanceerde beveiliging en ultieme beveiliging. Ultieme beveiliging is het aller beste pakket dat u kunt hebben, maar tevens ook de duurste, voor ieder budget is er wel een pakket aanwezig!

Waarom kiezen voor De Computer Experts? 

Wij van De Computer Experts kunnen jou perfect helpen met het beveiligen van jouw apparaten. Wij zijn een full ict bedrijf met al ruim 10 jaar ervaring, door deze ruime ervaring weten wij waar we over spreken en kunnen snel voldoen aan jouw wensen en behoeftes. Bij De Computer Experts werken wij alleen met de beste software’s die er nu op de markt zijn, hierdoor ben jij er zeker van dat de gegevens die jij op jouw apparaten hebt goed zijn beveiligd.

Twijfel niet en zorg ervoor dat jouw kostbare data niet beschadigd en/of gestolen kan worden en neem contact met ons op! Dit kan middels de telefoon (020-7008236) of via de email (info@decomputerexperts.nl).

Menu