Consultancy

De Computer Experts is een consultancy bureau die verschillende diensten aanbied, met onze diensten hebben wij de oplossingen voor al uw ICT-vraagstukken. Iedere organisatie is uniek, dit betekend dat geen enkele organisatie dezelfde processen, wensen en/of middelen heeft en daarom wordt er van ons verwacht dat wij maatwerk kunnen leveren. De consultancy diensten van De Computer Expert zijn precies afgestemd op de wensen en behoeftes van onze klanten, door onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van consultancy binnen de it kunnen wij de huidige processen onderzoeken en analyseren. Wij kunnen uw toekomstige ICT-behoefte in kaart brengen en op deze manier doelgericht advies geven over de mogelijkheden om uw ICT-omgeving te optimaliseren.

ICT-infrastructuur

Binnen uw organisatie is het van essentieel belang om een goed functionerende ICT-infrastructuur te hebben omdat die het hart van uw organisatie is. Het aanleggen en onderhouden van de ICT-infrastructuur is niet iets wat iemand zomaar voor u kunt doen, deze ICT-infrastructuur verwacht maatwerk. Wanneer u als organisatie de behoefte heeft om obstakels te overwinnen zal u ervoor moeten zorgen dat uw ICT-infrastructuur op orde is, om te weten of uw organisatie hierop voorbereid is kunt u kiezen voor de consultancy van De Computer Experts. Wij kunnen er als consultancy bureau voor zorgen dat uw onderneming ‘Future proof’ wordt door u te assisteren en adviseren hoe u upgrades of aanpassingen kan uitvoeren. Wij zijn gespecialiseerd in consultancy it oplossingen en gaan een uitdaging niet uit de weg.

Databeveiliging

Wanneer u als onderneming veel data bezit is het van groot belang om een data lek te voorkomen. Dit kunt u doen door ten alle tijden uw data op een veilige plek te bewaren, of dit nou lokaal of in de cloud is het moet altijd beveiligd zijn. Data is van essentieel belang voor veel organisaties, helaas is het niet bij iedere organisatie vanzelfsprekend dat de data die zij bezitten ook op de juiste manier is beveiligd. De specialisten van De Computer Experts kunnen voor u een quick scan uitvoeren om te zien of de beveiliging van uw data op orde is. Na het analyseren van de uitkomsten van de quick scan kunnen wij een plan voor u opstellen om de mogelijke risico’s weg te werken.

BYOD – Bring Your Own Device

Kiest u er als onderneming voor om uw medewerkers en gasten gebruik te laten maken van hun eigen mobiele apparaten? Veel ondernemingen kiezen hier tegenwoordig voor omdat dit financieel aantrekkelijker is en de werknemers in elke situatie aan het werk kunnen. Een duistere kant van het Bring Your Own Device idee is dat de apparatuur buiten het goed beveiligde netwerk van uw onderneming gebruikt kan worden. Dit brengt uiteraard gevaren met zich mee omdat de apparaten ook voor andere doeleinden dan alleen zakelijk gebruikt kan worden, hierdoor kan het voorkomen dat de apparaten virussen of malware krijgen waardoor er beveiligingsproblemen kunnen optreden. Ook kan de hardware met bedrijf vertrouwelijke informatie verloren gaan bij bijvoorbeeld een diefstal. De specialisten van De Computer Experts kunnen u helpen met het adviseren van een goede implementatie van BYOD in uw organisatie.

Security

Wanneer u denkt aan security denkt u vast en zeker direct aan de veiligheid van uw personeel, dit is uiteraard van essentieel belang. Wat tevens van essentieel belang is, is dat de data van u en uw klanten op een goede manier is beveiligd. De specialisten van De Computer Expert kan u helpen bij de security van uw data, wij identificeren graag de mogelijke pijnpunten van uw security en adviseren u hoe u dit kunt oplossen. Met een op maat gemaakt plan van De Computer Experts kunnen we ervoor zorgen dat uw data volledig veilig wordt gehouden, kortom met onze assistentie bent u verzekerd van een succesvolle beveiliging!

Contact

Heeft u interesse gekregen in een van de consultancy it diensten van ons consultancy bureau? Of heeft u nog vragen?  Neem dan gerust op met een van onze specialisten, zij kunnen u te woord staan en weten precies wat u nodig zal hebben. U kunt ons telefonisch bereiken op: 020-7008236 of stuur een mail naar: info@decomputerexperts.nl

Menu