Computer hulp op locatie

Computer hulp op locatie

Zonder dat we het doorhebben gebruiken wij de computer vaker dan wij zelf denken. Maar wat als je computer niet meer doet wat jij wil? Een groot aantal computergebruikers heeft niet de kennis om bepaalde storingen of problemen op te lossen zonder hulp. De Computer Experts biedt jou computer hulp op locatie aan. Het is namelijk niet prettig om vanwege een storing jouw computer los te moeten koppelen en vervolgens met deze computer over straat te gaan naar de dichtstbijzijnde reparateur. Met onze computer hulp op locatie bieden wij jou het gemak om jouw computer te repareren op locatie. Of dit thuis is of op een andere locatie, zoals jouw werk, is geen enkel probleem. Ondanks dat niet iedereen digibeet is, bestaat er altijd de mogelijkheid dat er installaties vastlopen of dat er misschien bepaalde bestanden verwijderd zijn die niet verwijderd mochten worden. Wij komen jou op locatie uit de brand helpen.

Kan ik computer hulp aan huis krijgen?

Uiteraard kun jij computer hulp aan huis krijgen. Wij weten hoe vervelend het is als jouw computer niet meer doet wat jij wil. Wij begrijpen ook heel goed dat het niet altijd mogelijk is om met jouw computer naar een reparatieservice toe te gaan. Vaak zijn desktop computers mooi geïnstalleerd op jouw bureau en alle draden mooi weggewerkt. Het is dan een vervelende klus om alles los te maken. De Computer Experts heeft de mogelijkheid om bij jou thuis jouw computer te repareren en een deel van de ergernis uit handen te nemen. Natuurlijk kan jij ook computer hulp aan huis inschakelen als jouw computer opgeschoond moet worden doordat deze wellicht trager is geworden. Ook is het mogelijk als jij randapparatuur wilt laten installeren zoals bijvoorbeeld een printer. Als student kan het voorkomen dat er bepaalde software niet goed werkt en er telkens foutmeldingen verschijnen, De Computer Experts heeft de vakkennis om ook dit soort computer hulp aan huis te bieden.

De mogelijkheid om computer hulp op afstand te krijgen

In veel gevallen is het tevens mogelijk voor De Computer Experts om computer hulp op afstand te bieden. Waar op afstand wordt ingelogt op jouw computer of laptop. Op deze manier krijg jij sneller direct hulp  aangeboden wat op elke locatie mogelijk is. Hierdoor kan jij weer sneller aan de slag met jouw computer werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan een probleem zoals een computer die foutmeldingen geeft of software dat niet goed reageert. Met computer hulp op afstand logt onze expert in vanaf onze eigen locatie op jouw computer en neemt als het ware jouw computer op dat moment even over. Jij kan in veel gevallen meekijken met de expert op jouw scherm. Het probleem wordt vervolgens in kaart gebracht en worden opgelost. Het voordeel is dat jij niet hoeft te wachten op een reparateur en direct na het oplossen van het probleem weer verder kan met jouw bezigheden. Deze manier van werken is geheel veilig en de experts kunnen jou van alle hulp voorzien. Geen storing of probleem is ons te gek, wij gaan graag uitdagingen aan. De computer hulp op afstand is bij De Computer Experts mogelijk voor zowel particulieren als bedrijven.

Wat zijn de kosten voor computer hulp?

De kosten zijn afhankelijk van het probleem en het kan voorkomen dat jouw computer probleem niet direct op te lossen is. Hoe complexer de foutmelding of het probleem, des te meer tijd zijn wij ermee bezig. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel waardoor wij altijd de kosten communiceren alvorens wij bezig gaan met het probleem.

Informatie over De Computer Experts

Als jij meer informatie wil over de mogelijkheden van De Computer Experts, neem dan telefonisch contact op via 020-7008236 of stuur ons een email naar info@computerexpert.nl. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 18:00 uur.

Offerte of advies nodig?

Menu