Thuiswerken

Thuiswerken

Het moderne werken wordt meer en meer ingericht vanuit huis. Veel bedrijven gaan de kracht inzien van thuiswerken en de mogelijkheden die het met zich meebrengt. Wil jij thuiswerken inrichten met werkplekken die optimaal functioneren? De Computer Experts kunnen dit binnen één dag voor jou realiseren. Het is van een groot belang dat de werkzaamheden ook vanuit huis door kunnen gaan. Tegenwoordig wordt er veel gewerkt op laptops, dit vraagt om een goede ICT. Thuiswerken met een goed werkende ICT is hierdoor een minimale vereiste.

Ben jij benieuwd wat De Computer Experts voor jou of jouw werknemers kan betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze contactmogelijkheden of laat een gratis ICT scan uitvoeren!

Thuiswerken laten inrichten door De Computer Experts? Dit zijn de voordelen

Transparante en scherpe prijzen

Bij De Computer Experts weet je waar je aan toe bent. Wij hanteren transparante en scherpe prijzen, zodat je zeker weet dat je nooit te veel betaald voor het inrichten van het online thuiswerken.

Flexibele en snelle service

Met onze spoedservice zijn wij binnen 2,5 uur bij jou op locatie. Zo ben jij weer snel up-and-running. Deze snelle en flexibele service is dagelijkst beschikbaar tot 23:00 uur.

Advies op maat over onze dienstverlening

Weet je niet precies aan welke diensten je behoefte hebt? Wij bieden advies op maat, zodat je nooit meer afneemt dan je nodig hebt. Neem nu contact op of laat je gegevens achter via ons formulier.

Jarenlang ervaring

Onze experts hebben al jarenlang ervaring in alles rond thuiswerken en computerbeheer. Zo kennen zij nagenoeg alle situaties waar je tegenaan kan lopen.

Veiligheid staat voorop

Natuurlijk dient alle informatie veilig en vertrouwd opgeslagen te zijn, zowel voor je eigen bedrijfsgegevens als die van je klanten. Onze veiligheidsexperts zorgen ervoor dat al je data veilig is opgeborgen.

Eenvoudig thuiswerken door middel van een VPN

Eén zeer handige manieren om thuis te werken is middels een VPN (Virtueel Particulier Netwerk). Deze VPN zorgt ervoor dat er vanuit huis verbinding gemaakt kan worden met het bedrijfsnetwerk. Hierdoor kunnen alle bestanden die op de bedrijfsserver staan bekeken of gedownload worden. Dit kan gemakkelijk en professioneel door onze experts geïnstalleerd worden.

Thuiswerken: Online in de cloud

Een andere optie is om online thuis te werken in de cloud. Deze cloud moet opgezet worden bij het bedrijf. Vervolgens kunnen alle werknemers vanuit huis, via hun eigen netwerk, deze cloud in om bij alle bestanden te komen. Het voordeel van deze cloud is dat het op elke locatie geopend kan worden wanneer jij toegang hebt tot deze cloud. Online thuiswerken kan hierdoor plaatsvinden op meerdere locaties.

Wat kan De Computer Experts voor jouw organisatie betekenen?

De Computer Experts kan het thuiswerken voor jou of al jouw werknemers vereenvoudigen. De meeste werkzaamheden vragen om een goed netwerk of een eenvoudige manier om bij alle bestanden en informatie te komen. Het thuiswerken gebeurt online, hierdoor moeten de onlinemogelijkheden goed afgestemd zijn.

Het netwerk verbeteren voor alle online thuiswerkzaamheden

Is het netwerk van jou of jouw werknemers niet voldoende voor het thuiswerken? De Computer Experts kan dit netwerk professioneel inrichten en behoeden van cyberaanvallen. Hierdoor kan jij met een vertrouwd gevoel je business runnen en het thuiswerken met een gerust hart toevertrouwen aan je werknemers. Wij hebben gespecialiseerde netwerkbeheerders in dienst die jouw netwerk razendsnel en extreem veilig kunnen maken.

Meer weten over online thuiswerken?

Meer weten over de mogelijkheden die De Computer Experts aanbiedt voor het online thuiswerken? Neem eenvoudig contact met ons op via het contactformulier. Ook zijn wij bereikbaar via de telefoon of per mail. Telefonisch kan jij ons bereiken via 020-7008236 en een mail kan gestuurd worden naar info@decomputerexperts.nl. Direct inzicht krijgen in jouw ICT omgeving? Vraag geheel gratis onze ICT scan aan!

Advies nodig of probleem melden?

Neem direct contact met ons op via onderstaande gegevens en onze IT specialisten nemen direct contact op om uw probleem te verhelpen of een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Amsterdam:
Houtmankade 42C,
1013MX, Amsterdam
(Geopend op afspraak)
020-7008236

Almere:
Josephine Bakerstraat 25
1311 GB Almere
036-5245004

info@decomputerexperts.nl

Menu