Werkplekbeheer

Bij werkplekbeheer kan gedacht worden aan het inrichten, beheren en monitoren van werkplekken. Dit kan plaatsvinden op locatie, maar ook op afstand. Wij van De Computer Experts kunnen als werkplekbeheerder fungeren voor al uw werkplekken. Of uw bedrijf statisch werkt met werkstations of juist flexibel met verschillende laptops, wij kunnen ervoor zorgen middels werkplekbeheer dat alle werkplekken optimaal werken.

Een goed beheerde werkplek zorgt voor een hogere arbeidsproductiviteit en minder irritaties bij uw werknemers. Wanneer er gewerkt wordt met computers en andere apparaten wilt u er zeker van zijn dat deze betrouwbaar zijn en geen storingen geven.

Voordelen van onze Werkplekbeheer diensten

Prijzen

Wij houden onze prijzen zo transparant en scherp mogelijk.

Flexibel en snel

Wij hebben een spoedservice waarbij wij binnen 2,5 uur bij jou op locatie zijn. Deze spoedservice is elke dag beschikbaar tot 23:00 uur.

Verschillende diensten

Weet u niet welke dienst u moet kiezen? Laat uw gegevens achter op het contactformulier en wij nemen contact met u op.

Jarenlang ervaring

Onze experts hebben jarenlange ervaring en kunnen u uitstekend van dienst zijn.

Veilig

Uw bedrijf en alle informatie moet veilig en vertouwd zijn en blijven. Mede door onze veiligheidsexperts zorgen wij er samen met u voor dat uw data en middelen, altijd veilig opgeborgen zijn.

Wat houdt werkplekbeheer bij ons in?

Werkplekbeheer houdt in dat wij al uw apparaten op de juiste manier installeren en up-to-date houden. Dit geldt voor zowel hardware (computers, schermen, toetsenborden etc.) als software (de systemen die de hardware aansturen). Het up-to-date houden van de verschillende werkplekken houdt in dat er bijvoorbeeld voortijdig updates worden uitgevoerd voor de verschillende besturingssystemen en programma’s. Een programma wat eens in de zoveel tijd om een update vraagt is Microsoft Office.

Waarom De Computer Experts als werkplekbeheerder?

De Computer Experts is de meest geschikte werplekbeheerder wanneer u snel geholpen wilt worden voor een scherp tarief. Wij zijn zeer flexibel en snel door onze dagelijkse spoedservice. Deze service is ook mogelijk in het weekend en in de avonden tot 23:00 uur.

Deze snelheid gaat niet ten koste van de kwaliteit. Wij streven ernaar om elk probleem of storing binnen no-time te verhelpen. Soms is het niet eens nodig om op locatie te zijn en kunnen onze experts u telefonisch te woord staan.

Bent u benieuwd naar onze opties?

Wij hebben verschillende mogelijkheden om uw werkplek optimaal te laten fungeren. Neem contact op met een van onze experts om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn alle werkdagen bereikbaar van 9:30 tot 18:00 uur. Is het dringend? Dan kan u ons ook bereiken in het weekend en op dagen tot 23:00 uur.

Wanneer u liever bij ons op kantoor komt om alle mogelijkheden te bespreken bent u welkom in Almere of Amsterdam. Om ervoor te zorgen dat wij er dan zeker zijn wordt het aangeraden om alvorens te bellen.

Neem contact op met De Computer Experts

Voor vragen of informatie kan jij contact opnemen met ons. Dit kan via het contactformulier,  of het email-adres info@computerexpert.nl . Heeft u voorkeur voor telefonisch contact? Bel ons dan via 020-7008236. Van maandag tot en met vrijdag zijn wij bereikbaar tussen 09:00 en 18:00 uur.

Advies nodig of probleem melden?

Neem direct contact met ons op via onderstaande gegevens en onze IT specialisten nemen direct contact op om uw probleem te verhelpen of een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Amsterdam:
Houtmankade 42C,
1013MX, Amsterdam
(Geopend op afspraak)
020-7008236

Almere:
Josephine Bakerstraat 25
1311 GB Almere
036-5245004

info@decomputerexperts.nl

Menu