Netwerkbeheer

Netwerkbeheer

Wat voor bedrijf je ook hebt, een stabiel en goed werkend netwerk is van groot belang en vaak nog meer dan je in eerste instantie realiseert. Netwerkbeheer speelt hierin een cruciale rol. De Computer Experts ondersteunt bedrijven met het beheer van hun computernetwerk. Hierbij kan er gekozen worden voor netwerkbeheer op eenmalige basis, als op vaste (contract)basis. Met onze eenmalige services kunnen bijvoorbeeld spoedservices geleverd worden. Vaak al binnen 2,5 uur. Met onze dienstverlening nemen wij het netwerkbeheer voor je uit handen en zorgen ervoor dat jij kan doen waar je goed in bent. We leggen je graag meer uit over netwerkbeheer en wat je van ons kan verwachten. Liever direct actie ondernemen? Maak direct een afspraak of laat een gratis ICT scan uitvoeren!

Professioneel netwerkbeheer voor jouw organisatie

Bij de meeste kantoren en bedrijfspanden komt de internetkabel binnen via de meterkast. Hier gaat een kabel naar een switch en vanuit daar begint in de meeste gevallen het complexere gedeelte, het netwerkbeheer. Bekabeling die naar verschillende apparatuur gaan, zoals computers, printers en servers. Op deze servers staan vaak cruciale en belangrijke data voor je onderneming. Denk hierbij aan bedrijfsadministratie, applicaties zoals software voor de kassa of betalingssystemen en natuurlijk klantdata. Kortom, dit bedrijfsnetwerk is de basis van jouw organisatie. Van groot belang dus dat dit professioneel wordt beheerd om te voorkomen dat er misbruik wordt gemaakt van deze data, denk aan een cyberaanval of gehackte klantgegevens.

De voordelen van netwerkbeheer door De Computer Experts

Transparante en scherpe prijzen

Bij De Computer Experts weet je waar je aan toe bent. Wij hanteren transparante en scherpe prijzen, zodat je zeker weet dat je nooit te veel betaald voor goed netwerkbeheer.

Flexibele en snelle service

Met onze spoedservice zijn wij binnen 2,5 uur bij jou op locatie. Zo ben jij weer snel up-and-running. Deze snelle en flexibele service is dagelijkst beschikbaar tot 23:00 uur.

Advies op maat over onze dienstverlening

Weet je niet precies aan welke diensten je behoefte hebt? Wij bieden advies op maat, zodat je nooit meer afneemt dan je nodig hebt. Neem nu contact op of laat je gegevens achter via ons formulier.

Jarenlang ervaring

Onze experts hebben al jarenlang ervaring in alles rond netwerk- en computerbeheer. Zo kennen zij nagenoeg alle situaties waar je tegenaan kan lopen.

Veiligheid staat voorop

Natuurlijk dient alle informatie veilig en vertrouwd opgeslagen te zijn, zowel voor je eigen bedrijfsgegevens als die van je klanten. Onze veiligheidsexperts zorgen ervoor dat al je data veilig is opgeborgen.

Wat is netwerkbeheer?

Bij een computernetwerk spreken we vaak over netwerkbeheer. Hieronder valt het beheer van de infrastructuur van een netwerk, zoals het onderhouden en monitoren van switches, routers en firewalls. Daarnaast omvat netwerkbeheer het onderhoud van computers en randapparatuur, zoals servers, printers en back-upsystemen.

Het onderhoud van deze apparatuur is vaak van cruciaal belang voor een soepele en veilige bedrijfsvoering. Je wilt hiermee dan ook geen risico lopen, omdat dit de continuïteit van de organisatie in gevaar kan brengen. Bij De Computer Experts begrijpen we deze noodzaak en helpen vakkundige professionals je om het netwerkbeheer uit handen te nemen. Zo kan je met een vertrouwd gevoel je organisatie runnen.

Wat doet een netwerkbeheerder?

Een netwerkbeheerder beheert je computernetwerk en is verantwoordelijk voor een goed draaiend netwerk zonder storingen. De belangrijkste taak van de netwerkbeheerder is dan ook zorgen dat bedrijfsnetwerk goed beveiligd is. Zo zal een goed beheerd netwerk geen tot bijna geen last hebben van storingen of gevoelig zijn voor aanvallen van buitenaf. Mocht er toch een storing of probleem optreden, dan zorgt de netwerkbeheerder ervoor dat dit zo snel mogelijk is opgelost en alles weer naar behoren draait.

Kleinere randzaken die de netwerkbeheerder oppakt voor je organisatie zijn het correct aansluiten en installeren van printers, telefoons en computers. Daarnaast behoort ook het installeren van software tot het takenpakket van de netwerkbeheerder. Immers, zonder de juiste software kunnen verschillende werkzaamheden vaak niet correct worden uitgevoerd.

Wat kan De Computer Experts voor jouw organisatie betekenen?

De Computer Experts kan het complete netwerkbeheer van je organisatie verzorgen. Zo ben je totaal ontlast van alle rompslomp die bij een goed netwerk om de hoek komt kijken. Wij zorgen ervoor dat de infrastructuur van het netwerk goed in elkaar steekt. Daarbij behoren natuurlijk ook zaken als de firewall en switches. Daarnaast houden we je server veilig en zorgen dat alle werkplekken met bijbehorende apparatuur werken zoals het hoort. Mocht er zich toch een probleem voordoen, dan staat onze helpdesk klaar voor al je IT vraagstukken en staan onze vakkundige experts klaar om onderhoud op locatie uit te voeren.

Altijd goede Wi-Fi met onze 100% tevredenheidsgarantie

Ben je niet geheel tevreden over het bereik van jouw Wi-Fi netwerk? Er is niets vervelender dan een slecht Wi-Fi bereik binnen je bedrijf. De Computer Experts biedt dan ook een 100% tevredenheidsgarantie als het Wi-Fi bereik niet voldoet aan de afgesproken normen. Hiervoor beschikken we over apparatuur die altijd up-to-date is en inbraakbeveiliging heeft. Daarbij stellen we een autofilter in en regelen een gastentoegang. Zo blijft bedrijfsgevoelige informatie netjes afgeschermd voor buitenstaanders.

Meer weten over netwerkbeheer uitbesteden? Neem contact op!

Meer weten over de mogelijkheden van netwerkbeheer door De Computer Experts? Neem eenvoudig contact met ons op via het contactformulier hiernaast. Bellen of mailen kan natuurlijk ook. Telefonisch zijn wij bereikbaar via 020-7008236 of mail naar info@decomputerexperts.nl. Direct inzicht in je ICT omgeving? Vraag dan direct onze gratis ICT scan aan

Advies nodig of probleem melden?

Neem direct contact met ons op via onderstaande gegevens en onze IT specialisten nemen direct contact op om uw probleem te verhelpen of een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Amsterdam:
Houtmankade 42C,
1013MX, Amsterdam
(Geopend op afspraak)
020-7008236

Almere:
Josephine Bakerstraat 25
1311 GB Almere
036-5245004

info@decomputerexperts.nl

Menu