Spoedservice

Wanneer jij urgent hulp nodig hebt bij jouw laptop, desktop of netwerk kan een spoedservice uitkomst bieden. Wij van De Computer Experts leveren deze spoedservice binnen 2,5 uur. Hierbij komen wij bij jou op locatie om al jouw computerproblemen op te lossen. Deze spoedservice is dagelijks beschikbaar tot 23:00 uur.

ICT-service

Onze spoedservice is een ICT-service op locatie. Wanneer jij computerproblemen hebt met jouw computer kunnen wij deze snel oplossen. Hierbij kan gedacht worden aan een virus verwijderen, slecht of geen internet of andere computerproblemen. Onze ICT-service is kwaliteit gericht en wij zullen niet eerder vertrekken voordat het probleem verholpen is.

Ook in de avonden en het weekend

Onze ICT-service als spoedservice is ook in de avonden tot 23:00 beschikbaar of in de weekenden. Hierdoor hoeft u niet lang met een computer met computerproblemen te zitten. Onze experts komen bij jou langs om alles computerproblemen te verhelpen.

Onderhoudscontract

Wij van De Computer Experts bieden een onderhoudscontract aan. Met dit contract bieden wij een ICT-service aan om jouw computerproblemen te verhelpen. Wanneer jij beschikt over dit onderhoudscontract krijg jij voorrang op de spoedservice. Naast de reguliere voordelen van deze ICT-service biedt het ook voordelen bij de spoedservice.

De Computer Experts

Wij van De Computer Experts zijn gespecialiseerd in het verhelpen van computerproblemen. Deze computerproblemen kunnen zijn uiteenlopend zijn. Hierbij kan gedacht worden aan een antivirusscan, netwerkproblemen of opslagproblemen. Wij weten van verschillende besturingssystemen en desktoppen af om jou zo snel en effectief mogelijk te kunnen helpen.

Wij zijn zowel via de telefoon als per mail bereikbaar. Ons telefoonnummer is 020-7008236 en een mail kan gestuurd worden naar info@decomputerexperts.nl. Heb jij liever dat jij zelf naar ons toekomt, dat kan ook. Onze vestiging bevindt zich op de Josephine Bakerstraat 25 in Almere. Ook hebben wij een locatie in Amsterdam op de Houtmankade 42C. Deze locatie is echter enkel op afspraak.

Menu