Datarecovery

Datarecovery

Zijn uw bestanden verloren gegaan en wilt u deze terughalen? De Computer Experts kan middels datarecovery deze bestanden weer in originele vorm op uw computer krijgen. Wij zijn bekend met meerdere besturingssystemen en apparaten. Zo kunnen wij bijvoorbeeld datarecovery uitvoeren voor windows en IOS. Wilt u een van onze experts spreken om zo snel mogelijk uw verloren bestanden te herstellen? Neem contact met ons op.

Datarecovery windows

Eén van de besturingssystemen waar wij veel ervaring mee hebben is windows. Wanneer er bestanden verloren gaan doordat dit systeem crasht of doordat u het per ongeluk verwijderd heeft passen wij met gemak datarecovery voor windows toe. Hierbij gaan wij kijken op welke manier het verloren is gegaan en of het teruggehaald kan worden in zijn originele vorm. Datarecovery voor windows is een proces wat wij bij u op locatie kunnen doen zodat u niet met het apparaat naar ons toe hoeft te komen.

Datarecovery IOS

Naast datarecovery voor windows apparaten bieden wij ook datarecovery voor IOS aan. IOS is het besturingssysteem van Apple. Wanneer uw bestanden op een macbook bijvoorbeeld verloren gaan kunnen wij datarecovery toepassen. Hierbij gaan wij net zoals bij datarecovery voor windows kijken waar het mis is gegaan en hoe wij dit kunnen herstellen. Onze experts zijn zeer gedreven en kunnen vele bestanden in originele vorm terughalen. Wij zullen de handelingen van datarecovery voor IOS met u bespreken alvorens wij iets gaan doen. Hierdoor weet u wat u kan verwachten en wat de tijdsduur is.

Datarecovery telefoon

Een mobiele telefoon is veelal een verlengde van onszelf. Hierop staat onze agenda, verschillende apps en foto’s van de vakantie. Super zonde wanneer deze verloren gaan. Is dit helaas wel het geval? Ook voor mobiele telefoons kan datarecovery worden toegepast. Datarecovery voor telefoons kan bij u thuis of bij ons op kantoor. Aangezien het een verlengde is van uzelf, begrijpen wij dat er wellicht gevoelige informatie op uw toestel kan staan. Hierdoor is het mogelijk dat uzelf bij elke handeling kan meekijken.

Resultaatgericht werken

Wij van De Computer Experts werken zeer resultaatgericht. Wanneer datarecovery optie A geen succes heeft gaan wij door met optie B, net zoalang tot het lukt. Verloren bestanden kunnen zeer frustrerend zijn. Denk hierbij aan een scriptie of verslagen voor werk. Onze experts weten precies welke stappen zij kunnen zetten om resultaat te boeken.

Snel een van onze experts spreken?

Wilt u snel een van onze experts spreken om datarecovery bij uw computer of laptop toe te passen? Neem dan vooral contact met ons op! Naast de reguliere diensten bieden wij ook een spoedservice aan. Met deze spoedservice kunnen wij binnen 2,5 uur bij u zijn om datarecovery toe te passen en uw bestanden in originele vorm terug te halen. Dit is erg handig wanneer u uw bestanden op zeer korte termijn nodig heeft. Wanneer u minder haast heeft met het terughalen kan u middels onze contactmogelijkheden een afspraak inplannen.

Menu