Telecommunicatie

Telecommunicatie bij De Computer Experts

Telecommunicatie is een woord dat is samengevoegd uit 2 verschillende woorden uit de griekse taal. We gebruiken het woord telecommunicatie als begrip voor verschillen communicatietechnieken en communicatiemethodes. Telecommunicatie staat voor het delen van informatie of mededelingen over een bepaalde afstand. Een kenmerk bij telecommunicatie is dat de afstand wordt afgelegd zonder dat iemand zich fysiek hoeft te verplaatsen of een fysiek product hoeft te versturen. Een goede telecommunicatie is essentieel voor optimaal contact. Dit contact kan zijn op particulier niveau of op zakelijk niveau. In beide gevallen wil je dat het contact eenvoudig en snel te leggen is.

De Computer Experts als telecommunicatiebedrijf

Wanneer jij jouw telecommunicatie op orde wil hebben is het inschakelen van een telecommunicatiebedrijf essentieel. De Computer Experts kunnen jou helpen om jouw telefoons in te stellen of een heel netwerk aan te leggen. Dit netwerk is voornamelijk handig binnen een bedrijf. Meestal hebben bedrijven meerdere telefoons voor zowel intern als extern gebruik. Om al deze telefoons goed af te stellen is een telecommunicatiebedrijf erg handig. Wij kunnen alle telefoons instellen op hetzelfde netwerk en frequentie.

Wat valt er onder telecommunicatie? 

Onder telecommunicatie vallen verschillende communicatiemiddelen. De meest voorkomende is de telefoon. De telefoon is van oorsprong een apparaat waarmee gesproken kon worden over een grote afstand. Tegenwoordig is de telefoon geëvalueerd tot smartphone. Smartphones kunnen veel meer dan alleen bellen. Met een smartphone kan je op internet, je kan foto’s maken, spelletjes spelen, films kijken en nog veel meer. Nagenoeg alles kan gedaan worden met een smartphone. Nagenoeg iedereen heeft tegenwoordig ook een smartphone. Deze vorm van communicatie is de bekendste vorm van telecommunicatie.

 

Naast de smartphone vallen ook de televisie, radio en het internet onder telecommunicatie. Dit is een manier van communicatie overbrengen door middel van beeld en geluid. Vroeger werd er voor het ontvangen van beeld en geluid nog gebruik gemaakt van data kabels, deze kabels waren op deze manier in staat de data transporteren. Tegenwoordig is dit allemaal draadloos en worden de gegevens simpelweg ‘Door de lucht’ van de verzender naar de ontvanger gestuurd. Een voorbeeld van deze draadloze verzending is het draadloos internet, Wifi dus. Onder deze communicatiemiddelen vallen ook radio en internet. Als iemand via de middelen communiceert is fysieke aanwezigheid niet meer nodig, waardoor het valt onder telecommunicatie.

Telecommunicatiebedrijf inschakelen

De Computer Experts kunnen ingeschakeld worden als telecommunicatiebedrijf. Naast onze werkzaamheden op het computergebied zijn wij ook specialisten als het aankomt op telecommunicatie. Wij beschikken over de benodigde expertise en tools om al jouw telecommunicatiemiddelen optimaal in te kunnen zetten. Hierbij kan gedacht worden aan een telefoonnetwerk op te zetten binnen jouw bedrijf of een vaste lijn te realiseren bij jou thuis.

De Computer Experts

Wil jij meer informatie of een kosteloze offerte opvragen, neem dan contact met ons op! Wij zijn te bereiken via de mail, het contactformulier en de telefoon. Daarnaast kan jij ons bezoeken op kantoor, wat enkel op afspraak is, en komen wij op locatie. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 020-7008236 en je kan een mail sturen naar info@decomputerexperts.nl.

Menu