Security website

Security website

Security website houdt het beveiligen van jouw website in. Bij het beveiligen van jouw website bedoelen wij dat jij het hacken van de site voorkomt, maar ook voor de veiligheid van jouw bezoekers waarborgd. Jij wil natuurlijk dat jouw bezoekers ook veilig zijn op jouw website zodat zij nog terugkeren. Wanneer bezoekers jouw onbeveiligde website zouden bezoeken en daarna gehackt of bestolen worden zullen zij nooit meer jouw website bezoeken en hierdoor zal jouw naam geschaad worden.

Security website laten managen door De Computer Experts

Wij van De Computer Experts kunnen de security voor jouw website optimaliseren. Wij beschikken over verschillende programma’s, software en tools om jouw website te beschermen. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies waar de knelpunten van website security kunnen liggen. Door een website op de juiste manier te beveiligen zijn zowel jouw website als de bezoekers van jouw website gegarandeerd van een veilige omgeving.

Security website test 

Veelal weten website eigenaren niet dat hun website onveilig is. Een security website test kan hier uitkomst in bieden. Wij kunnen jouw website analyseren en aantonen of jouw website veilig is of niet. Deze analyse doen wij zeer zorgvuldig en bekijken alle mogelijke knelpunten. Ons advies zal daarom zeer scherp en op maat zijn. Hierdoor weet jij precies waar jij de security van jouw website moet upgraden of aanscherpen.

Waarom kiezen voor een beveiligde website? 

Het kiezen voor een beveiligde website doen wij vooral om hackers tegen te houden. Onder het begrip hacker kunnen we nog onderscheid maken naar hun uiteindelijke doel. Zo zijn er hackers die jagen op privé gegevens van bezoekers van een website. Deze hackers zijn de gevaarlijkste en vormen de grootste bedreiging voor jouw website. Afgelopen jaren is er veel gebeurd omtrent dit soort hackers en daarom heeft de overheid ook de nieuwe wetten in het leven geblazen. De overheid vindt dat de privé gegevens van bezoekers goed beveiligd moeten zijn en indien dit niet zo is kunnen er boetes worden uitgedeeld bij een ‘datalek’.

De tweede soort hackers zijn hackers die eropuit zijn om jouw website volledig over te nemen. Meestal zal jij niet direct merken dat jouw website gehackt is, jouw website wordt dan door de hackers gebruikt bij een zogenaamde DDoS-aanval. De hackers komen aan de macht van jouw website door zwakke plekken in bijvoorbeeld het CMS.

Verder kiezen wij voor een beveiligde website om spambots tegen te gaan. Deze spambots misbruiken formulieren of content gedeeltes om zo links te plaatsen naar websites met spam. Dit is een zwaar onderschat probleem, maar gevaarlijker dan iedereen denkt. Via deze zogenaamde spam links kan jij op websites terecht komen waar de hackers bezig zijn met phishing activiteiten en zo kunnen de bezoekers schadelijke software op hun apparaat krijgen en/of zelfs ergere gevolgen zoals problemen met hun bank.

Hoe weet ik of mijn website veilig is? 

Wij van De Computer Experts kunnen jou helpen met het beveiligen van jouw website. Onze ruim 10 jaar lange ervaring als full service ict bedrijf helpt ons met welk vraagstuk van onze klant dan ook. Wij kunnen voor jou een website security test uitvoeren waaruit kan blijken of jouw website veilig is en/of wat er nog aangepast moet worden. Deze website security test kan op zeer kort termijn worden afgenomen. Neem snel contact op met een van onze experts.

De Computer Experts 

Wil je meer informatie of een website security test laten afnemen? Neem dan snel contact op! Wij zijn zowel telefonisch als per mail bereikbaar. Bellen kan via 020-7008236 en mailen kan naar info@decomputerexperts.nl.

Menu