Consultancy oud

Contactgegevens

Vrijblijvende ICT Scan

Doormiddel van een ICT scan kunt u via een overzichtelijk rapport uitstekend inzien hoe uw ICT omgeving ervoor staat! Onze IT specialisten helpen u graag met elke IT of computer gerelateerde uitdaging. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Gratis ICT scan

Oplossingen voor al uw ICT-vraagstukken


Uw organisatie is uniek met eigen processen, wensen en middelen. Hierdoor vereist uw ICT-behoefte maatwerk. Wij bieden professioneel advies op maat zonder tussenkomst van derden.

Middels onze kennis onderzoeken en analyseren wij huidige processen en bespreken wij uw toekomstige ICT behoefte. Nadat alles in kaart is gebracht zullen wij u doelgericht kunnen adviseren omtrent de mogelijkheden betreffende optimalisatie van de huidige ICT-omgeving

Advies omtrent verbetering ICT-infrastructuur


De ICT-infrastructuur is het hart van uw organisatie. Het aanleggen en onderhouden hiervan is maatwerk. Elk bedrijf heeft zo zijn eigen behoefte als ook obstakels om te overwinnen. Laat ons u assisteren en adviseren hoe bepaalde upgrades of aanpassingen Uw onderneming kunnen helpen en u ‘future-proof’ te maken en te houden.

Databeveiliging


Al uw data, zowel lokaal of in de cloud opgeslagen, moet ten alle tijden veilig zijn. Deze data is immers van vitaal belang voor uw organisatie. Het is helaas niet vanzelf sprekend dat deze data ook daadwerkelijk veilig is.

Laat onze experts op het gebied van databeveiliging een quick scan uitvoeren om zodoende mogelijke beveiligingsrisico’s te indentificeren. Na het analyseren van de vergaarde informatie zullen wij u een plan presenteren om mogelijke risico’s weg te nemen of data lekker te dichten.

BYOD – Bring Your Own Device


Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om medewerkers, maar ook gasten gebruik te laten maken van eigen mobiele apparaten voor werkdoeleinden.

Dit is echter niet zonder risico tot uw organisatie. Aangezien deze apparatuur ook buiten het goed beveiligde bedrijfsnetwerk worden gebruikt als ook voor andere doeleinde dan alleen zakelijk, is de kans aanzienlijk groter dat er beveilingsproblemen optreden. Denk hierbij aan virussen, malware als ook het mogelijk verlies of diefstal van de hardware, met daarop mogelijk bedrijfsvertrouwelijke informatie.

Wij helpen u graag in het adviseren hoe u op een veilige manier BYOD kan implementeren in uw organisatie.

Security


Veiligheid van uw personeel, uw data, de data van uw klanten als ook uw apparatuur is van uiterst belang. Wij helpen u graag in het indentificeren van mogelijke pijnpunten en adviseren u graag welke maatregelen er nodig zijn om al deze zaken volledig veilig te houden. Met onze assistentie bent u verzekerd in het succesvol in het volledig beveiligen van uw onderneming.

Menu