Security

Contactgegevens

Vrijblijvende ICT Scan

Doormiddel van een ICT scan kunt u via een overzichtelijk rapport uitstekend inzien hoe uw ICT omgeving ervoor staat! Onze IT specialisten helpen u graag met elke IT of computer gerelateerde uitdaging. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Gratis ICT scan

Beveiliging van uw ICT omgeving


Het veilig maken en houden van uw ICT omgeving is niet vanzelfspreken. Het beveiligen en veilig houden is precisiewerk en verdient alle aandacht. De medewerkers van De Computer Experts, zijn de specialisten die u nodig heeft om uw netwerk afgescherm van de buitenwereld te maken als ook te houden.

Zakelijke beveiligingsscan


Altijd al willen weten of uw bedrijf veilig is voor hackings pogingen? Wil u zeker zijn dat uw netwerk alleen toegangelijk is voor bevoegden? Met onze volledige zakelijke beveiligingsscan sporen wij gaten op in de beveiliging van uw netwerk en bieden wij oplossingen aan om deze te dichten.

Databeveiliging


Tegenwoordig is data meer waard voor inbrekers dan de hardware die u in uw bedrijfspand heeft staan. Deze data ten alle tijden veiligstellen voor aanvallen van buiten of zelfs binnenuit is van cruciaal belang. Neem dan ook direct contact op met ons om u te helpen uw data veilig te stellen.

Antivirus producten


Niets is zo vervelend als een virus of mallware die als een tornado door uw bedrijf raast. Computer op computer raakt geinfecteerd met alle gevolgen van dien. Met onze software oplossingen zullen wij ervoor zorgen dat u beschermd bent en blijft tegen dergelijk malifiede software.

Menu