Server beheer

Contactgegevens

Vrijblijvende ICT Scan

Doormiddel van een ICT scan kunt u via een overzichtelijk rapport uitstekend inzien hoe uw ICT omgeving ervoor staat! Onze IT specialisten helpen u graag met elke IT of computer gerelateerde uitdaging. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Gratis ICT scan

Windows Server beheer


Bij De Computer Experts hebben wij alle kennis in huis om u volledig te ontzien in het opzetten en het onderhouden van een Windows Server.

Windows Server is een zeer uitgebreid en betrouwbaar serverbesturingssysteem dat is ontworpen voor kleine, middelgrote maar ook grote organisaties. Door gebruik te maken van de diensten van De Computer Experts is het mogelijk om waardevolle bedrijfsgegevens te waarborgen en zodoende uw bedrijf verder te optimaliseren.

Meer weten over Windows Server implementatie? Neem dan nu contact op!

Bedrijfsserver beveiliging


U kunt bij de specialisten van De Computer Experts terecht omtrent het beveiligen van uw bedrijfsserver(s).

Uw bedrijfsgegevens zijn zeer waardevol en moeten ten alle tijden veilig bewaard blijven. Om dit te bereiken is het noodzakelijk dat er gepaste beveiligingsmaatregelen toe worden gepast op uw bedrijfsserver(s) als mede ook deze beveiliging te onderhouden middels updates. Dit alles zorgt ervoor dat uw informatie veilig is voor diefstal, corruptie of verlies door verkeerd toegangsbeheer.

Change management


Ook in uw bedrijf is er een constante stroom aan kleine en ook grote veranderingen welke vlekkeloos en vooral zonder enige verstoring tot de dagelijkse werkzaamheden moeten worden geïmplementeerd. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van nieuwe werkplekken, uitbreiden van het software packet, het installeren van een nieuwe printer, een server te patchen met een beveiligings update en alle overige zaken met betrekking tot het verbeteren, optimaliseren, aanpassen van de bestaande IT-infrastructuur.

Met de ervaringsdeskundigen van De Computer Experts kunnen deze aanpassingen eenvoudig door worden gevoerd in de IT-infrastructuur van uw bedrijf. Dit alles met minimale verstoring van de dagelijkse werkzaamheden.

Menu