Telecommunicatie

Contactgegevens

Vrijblijvende ICT Scan

Doormiddel van een ICT scan kunt u via een overzichtelijk rapport uitstekend inzien hoe uw ICT omgeving ervoor staat! Onze IT specialisten helpen u graag met elke IT of computer gerelateerde uitdaging. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Gratis ICT scan

VoIP


VOIP of beter gezegd Voice over IP zorgt ervoor dat u simpelweg kunt bellen via het internet. VoIP kan worden aangeschaft als losse telefoonnummers of als algehele telefooncentrale met Wachttijden/Keuzemenu(s) of doorverbind mogelijkheden. VoIP werkt met vaste (internet) VoIP telefoons, Computer of Smartphone apps. Het installeren van vaste VoIP telefoons en/of het installeren en configureren van de VoIP applicatie nemen wij u graag uit handen.

Vaste Telefonie


Wanneer u toch kiest voor Vaste telefonie, ook dan zit u bij ons goed. Wij adviseren graag naar welke telefoons er het beste bij uw onderneming passen en kunnen voorzien in de volledige installatie van het telefoonnetwerk.

Mobiele communicatie


Werken uw medewerkers op locatie? Dan moeten ook zij ten alle tijden online kunnen zijn. Mede dankzij de ervaring van ‘De Computer Experts’ weten wij precies welke hard/software er nodig is om dit doet te bereiken. Denk aan tablets, laptops, modems en simkaarten.

Mobiele telefonie


Het bereikbaar stellen als ook houden van uw medewerkers is voor velen een must. Tegen zeer scherpe tarieven kunt u bij ‘De Computer Experts’ terecht voor het inregelen/aansluiten van abonnementen, telefoons en installatie/voorbereiding van de telefoons.

Menu