Verkoop & Lease

Contactgegevens

Vrijblijvende ICT Scan

Doormiddel van een ICT scan kunt u via een overzichtelijk rapport uitstekend inzien hoe uw ICT omgeving ervoor staat! Onze IT specialisten helpen u graag met elke IT of computer gerelateerde uitdaging. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Gratis ICT scan

Computers & Laptops


Nagenoeg elk kantoor heeft een mix van vaste Computers (Desktop) in combinatie met een mobiel aternatief, de Laptop. Werknemers binnen uw bedrijf zijn afhankelijk van op zijn minst één van deze systemen en moeten daarom aan hoge eisen voldoen. Wij kijken samen naar uw wensen en naar het gebruik om zodoende de juiste systemen te leveren.

Workstation


Een krachtiger alternatief dan de Desktop computer welke in word gezet voor ‘power users’. Deze systemen zijn uitgerust met meer geheugen, betere processoren en grafische kaarten. Al deze extra kracht is nodig ter ondersteuning van zware/analytische programma’s.

Server / NAS


Data overdacht en data opslag zijn van uiterst belang. Het installeren van Server en NAS systemen die volledig geintegreerd zijn de infrastructuur van uw bedrijf is voor De Computer Experts geen enkel probleem.

Mobiele telefoons / Bureau telefoons


Altijd en overal bereikbaar zijn is voor velen een must, zowel prive als ook steeds meer in de zakelijke sfeer. De juiste ‘veilige’ mobiele telefoon of bureau telefoon is niet altijd vanzelf sprekend. Wij helpen u ten alle tijden om de juiste keuze te maken welke aansluit bij het type gebruik.

Printers / Print 356


Vaste printers zijn niet weg te denken uit de bedrijfswereld, ongeacht de toekomst welke overgaat op digitalisering, is er hedendaags nog veel behoefte aan afdrukken/scannen zowel handmatig of via het netwerk. Onze specialisten onderzoeken wat er nodig is voor uw onderneming en bieden u passende oplossingen aan.

Menu