Webhosting & Cloud Services

Contactgegevens

Vrijblijvende ICT Scan

Doormiddel van een ICT scan kunt u via een overzichtelijk rapport uitstekend inzien hoe uw ICT omgeving ervoor staat! Onze IT specialisten helpen u graag met elke IT of computer gerelateerde uitdaging. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Gratis ICT scan

Hosting Pakket


Uw website ten alle tijden razendsnel breikbaar zonder ommekijken is natuurlijk ook voor u van cruciaal belang. Er zijn hedendaags hosting bedrijven in overvloed. Om uit al deze partijen een jusite partner te vinden is een hele opgave. Wij helpen u graag met dit uit handen nemen door dit voor u te faciliteren.

Microsoft Office 365


Het Microsoft Office 365 cloud-based abonnement is een must voor elk bedrijf. Dit bevat onder andere Microsoft Office, OneDrive en Teams. Office 365 is een maandelijks abonnement welke per gebruiker wordt afgenomen. Dit voorkomt dat u teveel betaald en/of hoge kosten maakt door diverse Office pakketen individueel aan te moeten schaffen. Wij adviseren u graag over de voordelen welke het Microsoft Office 365 cloud-based abonnement voor uw onderneming heeft.

Hosted Desktop


Zorgeloos werken in de cloud met een Hosted Desktop. Hierdoor bevorderd dit de flexibiliteit van uw onderneming door ruimte te bieden om zorgenloos te wisselen tussen het werken op kantoor, vanuit huis als ook onderweg. Zie een Hosted Desktop als een virtuele werkplek die wij volledig naar uw wens en behoefte, kunnen installeren.

Online Backup


Voorkom dataverlies door virussen, hardware problemen en niet te vergeten middels verkeerd menselijk handelen. Dit door het laten aanmeten, installeren en instellen van een Online backup service. Wij zorgen ervoor dat al uw data, zowel binnen uw bedrijfspand als daarbuiten, veilig op de cloud opgeslagen wordt.

Menu