Werkplek beheer

Contactgegevens

Vrijblijvende ICT Scan

Doormiddel van een ICT scan kunt u via een overzichtelijk rapport uitstekend inzien hoe uw ICT omgeving ervoor staat! Onze IT specialisten helpen u graag met elke IT of computer gerelateerde uitdaging. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Gratis ICT scan

Werkplekbeheer op maat:

Een storing, crash of ander probleem tijdens of buiten werktijd, is uiteraard verre van ideaal en mocht dit zich onverhoopt voordoen, is het tijdig verhelpen van incidenten van cruciaal belang.

Bij de Computer Experts hebben wij alle kennis in huis om werkplekken, servers en netwerken op afstand (remote support) te beheren en te beschermen. Mocht blijken dat er on-site interventie nodig is, staan wij binnen no-time paraat.

Met onze real-time monitoring, professionele ondersteuning en zorg op maat, zorgen wij ervoor dat uw bedrijf 24/7 operationeel blijft.

Naast monitoring en probleem management is het ook mogelijk dat wij periodiek preventief onderhoud aan uw ICT-systemen faciliteren. Denk aan het uitvoeren van cruciale updates het beveiligen van uw netwerk en systemen als ook het opschonen en het controleren van de hardware.

Tevens is het mogelijk dat wij een volledig op maat gemaakt beveiligd netwerk aanleggen en deze natuurlijkerwijs ook naar volle tevredenheid onderhouden zodat uw netwerk ten alle tijden topprestaties levert.

Dit alles voeren wij uit met als uitgangspunt hoge kosten te besparen door actief onderhoud uit te voeren in uw ICT-omgeving.

Menu