WiFi / Netwerken

Contactgegevens

Vrijblijvende ICT Scan

Doormiddel van een ICT scan kunt u via een overzichtelijk rapport uitstekend inzien hoe uw ICT omgeving ervoor staat! Onze IT specialisten helpen u graag met elke IT of computer gerelateerde uitdaging. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Gratis ICT scan

Aanleg netwerken


Een razendsnel, storingsvrij, onderhouds arm en vooral veilig netwerk is een cruciaal onderdeel van elke organisatie. Wij van De Computer Experts zijn uw specialisten op het gebied van WiFi -netwerken en Bedrade-netwerken.

Zo kunnen wij volledig nieuwe netwerken aanleggen als ook bestaande netwerken verbeteren en/of uitbreiden. Samen met u inventariseren wij uw wensen en zullen daar een passend netwerkplan voor maken.

  • Inventariseren van wensen
  • Uitgebreide Site-Survey
  • Analyseren van bestaand netwerk
  • Leveren netwerkapparatuur (NAS, Servers, Switches, Routers, Bekabeling, en andere toebehoren)
  • Netwerkbeveiliging controle

WiFi Cluster


Heeft u een groot pand of behoefte aan meedere netwerken op één locatie? Dan is het laten aanmeten van een WiFi Cluster dé oplossing voor u! Wij zullen eerst op locatie een meting uitvoeren en brengen zo de mogelijkheden, pijnpunten en benodigheden in kaart. Of het nu gaat om één dekkend netwerk te realiseren of meerdere dekkende netwerken op dezelde locatie, is voor de gespecialiseerde medewerkers van ‘De Computer Experts’ geen enkel probleem.

WiFi Straalverbinding


Om twee panden met elkaar te verbinden is een WiFi Straalverbinding aanmeten de oplossing. Een WiFi Straalverbinding zorgt ervoor dat er, middels een zender naar ontvanger frequentie in een rechte baan, een verbinding kan worden bereikt tussen twee punten over een redelijke afstand. Dit word took wel point-to-point genoemd.

Met een WiFi Straalverbinding kunnen we dus een stabiele verbinding tussen punt A en B, of pand A en pand B realiseren.

Beveiligen netwerk


Het beveiligen van uw netwerk is één van de meest kritieke punten die perfect moeten worden geregeld. Wij kunnen uw netwerk van A tot Z beveiligen tegen virussen, malware, phising, DDOS en hacking aanvallen

Met een WiFi Straalverbinding kunnen we dus een stabiele verbinding tussen punt A en B, of pand A en pand B realiseren.

Menu